OLM 2017

Pro rok 2017 je naplánováno 14 závodů (tréninků) v rámci Okresní ligy mládeže (OLM). Po 2 závodech  pořádá OOP a SOP, zbývajících 10 pak AOP. Organizační a informační záštitu má na starosti Mirek Hadač. Stránku OLM, výpočty žebříčku pak Milan Binčík.
Cílem je nekomplikovaným způsobem přiblížit orientační běh veřejnosti, především dětem paralelně s tréninky stávající členské základny opavských orientačních běžců.
Přihlášky jsou administrovány přes informační systém Oris. Odkaz na OLM v Orisu. Doporučujem pro bezproblémové přihlašování a vedení v průběžném žebříčku registraci v některém z oddílů Okresu Opava.
Stručná pravidla:
Rozpis závodů zařazených do OLM musí být zveřejněn nejméně 10 dnů předem na stránkách OLM a v Orisu, musí obsahovat nezbytné základní informace: místo, čas startu, měřítko mapy, typ závodu, případně další upřesnění. V závodech soutěží OLM se používá razící systém SportIdent. Startuje se na startovací krabičku s přiměřenými rozestupy. U všech závodů je preferován tréninkový motiv. Vypisují se kategorie: H10, H12, H14, H, D10, D12, D14, D. Do celkových výsledků se závodníkům započítává 60% z uskutečněných závodů formou bodování jako u oblastních žebříčků. Startovné je max. 20,- (standardně 0,-)
Stránky Nord Cupu (2003/2004)

Příspěvek byl publikován v rubrice Dění v OLM. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *